Unikatne cipele za osebujne karaktere

Jeste jedne od od onih koje traže onakve proizvode koji su jedinstveni? Dosadne su vam cipele koje nosi pola grada? I mi bi voljeli vidjeti malo više originalnosti, pa se nadamo da će vam se svidjeti ove vrtno-patuljkasto-otkačene cipele.

Vaši koraci biti će lagani i veseli u njima, a prilično smo sigurni da će se i glave okretati gdje god se pojavile. Radi se o brandu Irregular Choice koji u svojoj ponudi ima niz otkačenih stvari od sunčanih naočala, torbi i nakita, do nama omiljenih cipela. Odlučili smo izvojiti njih nekoliko koje su nam stvarno upale u oko.

gnomplavi
Ove etno-patuljasto-slatke cipele uveselile bi svakoga koga bi srele. Cijena: 179,00 USD.

gnomrozi
Ovo je druga varijanta vrijednog patuljka koji nosi petu na svojim plećima. U romantičnoj roskastoj boji sa velikim zlatnim srcima sprijeda. Cijena: 164,99 USD.

kucica
Možda nećete u ovim kožnatim cipelama ići svojoj baki, no šarm njenog udobnog doma biti će sa vama čitavim putem. Preslatka mala kućica nalazi se unutar zelene livadne pete. Cijena: 234,99 USD.

shark

A svaki večernji izlazak dobro bi zapaprile (ili zabljesnule) ove ‘opasne’ cipele sa visokom svjetlucavom petom. Za sve ljubiteljice morskih pasa, ali i one kojima je običan večernji look predosadan i ‘nemaju ništa za obući’ – idealno rješenje. Cijena: 158,99 USD.

Irregular Choice